Kuršėnų vyniotinis su šokoladiniais raštais - labai skanus!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Raštuotas Kuršėnų vyniotinis
Raštuotas Kuršėnų vyniotinis
Raštuotas Kuršėnų vyniotinis
Raštuotas Kuršėnų vyniotinis
Raštuotas Kuršėnų vyniotinis
Raštuotas Kuršėnų vyniotinis
Raštuotas Kuršėnų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Įdarui:
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
200 gramų kreminės varškės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki baltumo, suberti miltus ir išmaišyti. Kitame inde iki standumo išplakti baltymus. Išplaktus baltymus atsargiai įmaišyt į trynius, masė turi būti labai puri.
2.
2 - 3 šaukštus tešlos atidėti, į ją suberti kakavą ir gerai išmaišyti. Rudą masę supilti į konditerinį maišelį.
3.
Supilti baltą tešlą į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Konditeriniu maišeliu išspausti iš rudos tešlos vertikalias juosteles, o po to mediniu pagaliuku daryti raštą, į vieną pusę, po to į kitą, kaip parodyta nuotraukose (nuotraukose matomas atvirkštinis variantas - kakavinis biskvitas su baltu raštu)
4.
Dėti kepimo formą į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti apie 12 - 15 minučių. Iškeptą biskvitą suvynioti į vyniotinį ir pamažu, tuo pačiu metu atsargiai nuimti kepimo popierių taip, kad raštuota pusė būtų išorėje. Suvyniotą vyniotinį apkloti rankšluosčiu ir palikti atvėsti.
5.
Įdarui varškę sumaišyti su sviestu, supilti kondensuotą pieną ir viską gerai sutrinti. Jei masė labai skysta, galima palaikyti šiek tiek šaldytuve.
6.
Atvėsusį vyniotinį išvynioti, vidinę pusę tolygiai padengti įdaru ir susukti vėl. Bent porai valandų palikti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital