Šokoladinis kremas tortams puošti

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šokoladinis ganašas kremas
Autorius apie receptą: Galima naudoti ir puošimui, ir pertepimui, ir plikytų pyragėlių įdarui. Jo skonis nuostabus, primena triufelius. Taip atrodo išplaktu kremu puoštas tortas. Galima naudoti ir puošimui, ir pertepimui, ir plikytų pyragėlių įdarui. Jo skonis nuostabus, primena triufelius. Taip atrodo išplaktu kremu puoštas tortas. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo (arba 36% riebumo)
300 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Grietinėlę užvirinti, tada iškart ugnį išjungti. Į grietinėlę sudėti smulkiai sukapotą šokoladą ir maišyti, kol šokoladas ištirps.
2.
Šokoladinę masę sukrėsti į dubenėlį, viršų pridengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent nakčiai (o dar geriau visai parai).
3.
Tada gerai išplakti mikseriu ir išplaktu kremu puošti gaminius.
Patarimai:
Prieš plakant būtina labai gerai atšaldyti ir kuo ilgiau, tada tikrai išsiplaka.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Baina
2021-05-18 20:42
Idomu kaip ji plakti kai jis sustinges? ATSAKYTI
Greta
2021-05-19 09:30
Jis nebus sustingęs iki kietumo visiškai :) ATSAKYTI
Baina
2021-05-22 19:18
Gavosi visiskai sustinges iki kietumo. ATSAKYTI
Baina
2021-05-22 19:19
Gavosi visiskai sustunges jau po keliu valandu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital