Šokoladinis tortas su kokosų įdaru

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladinis tortas su kokosų įdaru
Autorius apie receptą: „Bounty“ gerbėjai liks sužavėti: visus lūkesčius pranokstantis kokosų tortas! Didžiausiems smaližiams šis receptas bus tikras atradimas. Šokoladiniu glaistu „Bounty“ gerbėjai liks sužavėti: visus lūkesčius pranokstantis kokosų tortas! Didžiausiems smaližiams šis receptas bus tikras atradimas. Šokoladiniu glaistu aplietas švelnaus skonio tortas, kuriame šokoladiniai biskvitai pertepti storu kokoso įdaru, labai primena visiems žinomą „Bounty“ šokoladuką. Būtinai išbandykite. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
80 gramų kvietinių miltų
20 gramų kakavos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
200 mililitrų pieno
150 gramų kokoso drožlių
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
Glajui:
150 gramų šokolado
80 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų. Plakite elektriniu plakikliu iki purios masės.
2.
Įsijokite miltus, kepimo miltelius ir kakavą.Viską lėtai permaišykite iki vientisos masės, kad neliktų sausų gumuliukų. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą (apie 20 cm skersmens).
3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Iškepusį palikti visiškai atvėsti, perpjauti išilgai perpus.
4.
Kremui į nedidelį puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir sudėkite sviestą. Kaitinkite nedidelėje kaitroje, kol sviestas ir cukrus ištirps. Įberkite kokoso drožles, kaitinkite dar apie 10 minučių.
5.
Šokolado glaistui šokoladą užpilkite pienu. Kaitinkite garų vonelėje, maišant, kol ištirps.
6.
Vieną biskvitą dėkite į formą (nusegamais kraštais) pilkite kremą, uždėkite antrą biskvitą, apliekite šokolado glaistu. Palikite kelioms valandoms šaldytuve sustingti.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital