Šokoladinis keksas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Šokoladinis keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai 
0,5 stiklinės cukraus 
3 šaukštai pieno 
0,5 pakelio vanilinio cukraus 
kepimo milteliai
kakava
 2 stiklinės miltų,
citrinų skonio aromatas 
cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įpilti pieno, miltų, kepimo miltelių. Įpilame truputį citrinų skonio aromato ir išmaišome. Vėliau atskiriame tešlą į 2 dalis. Į viena dalį dedame kakavos ir išmaišome. Viską supilame į riebalais išteptą formą. kepti tol, kol gražiai paskrus apie 180 C temp. Skanaus.
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Taironas
2020-12-16 15:13
Nera kekonkretumo. Nei kiek miligramu turinti stikline turi but i kuria reikia deti cukru ir miltus, nei kiek reikia kakavos ir kepimo milteliu, nei kiek pudros reikia, nei pamineta kad isvis tos pudros reikia... zodziu konkretumo trukumas. ATSAKYTI
Ineta
2011-06-13 15:23
Nepatiko, kažko trūko. Antrą kartą nekepčiau. ATSAKYTI
Taivat
2011-02-28 11:06
O kiek reikia deti kepimo milteliu?? ATSAKYTI
Dzesika
2011-02-12 18:40
o kiausinius iskart .? ar kaip .? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital