Šokoladinis keksas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Šokoladinis keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kiaušinių tryniai
5 kiaušinių baltymai
Druska, truputį
Cinamonas, truputį
Vanilinis cukrus, truputį
0,5 citrinos žievelės
50 g sviesto
180g cukraus
100 g juodo šokolado
100 g kvietinių miltų
100 gsmulkintų migdolų
100 g migdolų dribsniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinkite iki 190 C temperatūros. Trynius ištrinkite (išsukite) iki baltumo kartu su 90 g. cukraus, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Sviestą išlydykite ir atvėsinkite. Į baltymus suberkite likusį cukrų ir išplakite iki standžių putų. Baltymų masę padalinkite į keturias dalis, vienądalį sumaišykite su tryniais, supilkite išlydytą sviestą, miltus, migdolus, šokoladą ir išmaišykite. Į šią masę atsargiai, po truputį pilkite likusius išplaktus baltymus. Tešlą supilkite į formą ir kepkite 50 min. Paruoškite šokoladinį glajų, juo papuoškite atvėsintą kepinį, apibarstykite skrudintais migdolų dribsniais.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital