Šokoladinis kefyro biskvito tortukas su plikytu pieno kremu - pigus ir skanus!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šokoladinis kefyro biskvito tortukas su plikytu pieno kremu - pigus ir skanus!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
2 stiklinės kefyro
2 stiklinės miltų
1.5 stiklinės cukraus
3 vienetai kiaušinių
6 šaukštai kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Pertepimui:
2 stiklinės pieno
1 stiklinė cukraus
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai miltų
Glajui:
80 gramų šokolado
šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukrų, kiaušinius ir kefyrą gerai išplakti, įsijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir kakava, viską išmaišyti. Ingredientų matavimui naudojau 250 mililitrų stiklinę.
2.
Supilti masę į kepimo formą, išteptą sviestu, ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Iškepus atvėsinti ir perpjauti į tris dalis.
3.
Pertepimui į cukrų suberti miltus, įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Tada užvirinti pieną, užpilti juo miltų, cukraus ir kiaušinio mišinį ir išmaišyti iki vientisos masės. Dėti kremą ant silpnos ugnies ir kaitinti masę nuolat maišant, kol sutirštės.
4.
Glajui šokoladą ištirpinti garų vonelėje, įpilti pieno ir gerai išmaišyti. Biskvitus dėti vieną ant kito ir pertepti kremu, torto viršų aplieti šokoladiniu glajumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital