Šokoladinis kremas tortams puošti

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinis ganašas kremas
Autorius apie receptą: Galima naudoti ir puošimui, ir pertepimui, ir plikytų pyragėlių įdarui. Jo skonis nuostabus, primena triufelius. Taip atrodo išplaktu kremu puoštas tortas. Galima naudoti ir puošimui, ir pertepimui, ir plikytų pyragėlių įdarui. Jo skonis nuostabus, primena triufelius. Taip atrodo išplaktu kremu puoštas tortas. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo (arba 36% riebumo)
300 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Grietinėlę užvirinti, tada iškart ugnį išjungti. Į grietinėlę sudėti smulkiai sukapotą šokoladą ir maišyti, kol šokoladas ištirps.
2.
Šokoladinę masę sukrėsti į dubenėlį, viršų pridengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą bent nakčiai (o dar geriau visai parai).
3.
Tada gerai išplakti mikseriu ir išplaktu kremu puošti gaminius.
Patarimai:
Prieš plakant būtina labai gerai atšaldyti ir kuo ilgiau, tada tikrai išsiplaka.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital