Šokoladinis ganašas tortams puošti

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šokoladinis ganašas
Autorius apie receptą: Galima naudoti ir puošimui, ir pertepimui, ir plikytų pyragėlių įdarui. Jo skonis nuostabus, primena triufelius. Taip atrodo išplaktu ganašu puoštas tortas. Galima naudoti ir puošimui, ir pertepimui, ir plikytų pyragėlių įdarui. Jo skonis nuostabus, primena triufelius. Taip atrodo išplaktu ganašu puoštas tortas. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo (arba 36% riebumo)
300 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Grietinėlę užvirti, sudėti sutrupintą šokoladą ir gerai ištirpinti maišant. Aš grietinėlę užverdu, bet neverdu, sumetu šokoladą ir išmaišau, išjungiu.
2.
Atšaldyti - būtinai bent per naktį, o dar geriau visą parą, tada gerai išplakti mikseriu ir puošti. Būtina labai gerai atšaldyti ir kuo ilgiau, tada tikrai išsiplaka.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital