Šokoladinis ežiukas

AUTORIUS:
Gabrielė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Šokoladinis ežiukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g cukraus
170 g sviesto
200 g šokolado
6 kiaušiniai
150 g smulkintų migdolų
100 g biskvito
20 g sviesto
0,5 šaukštelio Santa Maria cinamono
0,5 šaukštelio Santa Maria kardamono, imbiero ir gvazdikėlių
5 šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
150 g sviesto išsukti su cukrumi, sukant dėti po viena kiaušinių trynius.
Pusę šokolado ištirpinti garų vonelėje, supilti į išsuktą masę.
100 g biskvito padžiovinti orkaitėje ir sumalti mėsmale, kartu su migdolais. Migdolų ir biskvito trupinius sumaišyti su sviestu.
Kiaušinių baltymus suplakti iki standžių putų ir įmaišyti į masę.
Kepimo formą patepti sviestu ir supilti paruoštą tešlą.
Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-50 min.
Iškeptą pyragą išimti iš formos, atšaldyti.
Keletą migdolų suskaldyti plonais ruoželiais (kad gautųsi spygliukai) ir įbesti į iškeptą pyragą.
Likusį šokoladą ištirpinti su 20 g sviesto ir 5 šaukštais pieno, karšta mase padengti pyragą.
AUTORIUS: Gabrielė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ingrida
2014-04-13 19:11
Ar reikia istirpinti sviesta? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital