Šokoladinis cukinijų keksas su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladinis kakavinis cukinijų keksas pyragas su maskarpone
Šokoladinis kakavinis cukinijų keksas pyragas su maskarpone
Šokoladinis kakavinis cukinijų keksas pyragas su maskarpone
Šokoladinis kakavinis cukinijų keksas pyragas su maskarpone
Autorius apie receptą: Pyragas toks drėgnas, šokoladinis ir cukinijų skonio beveik net nesijaučia. Vos vos jos natą groja, bet ne taip, kaip iki gamindama maniau. Vienareikšmiškai sakau: nelaukite tiek Pyragas toks drėgnas, šokoladinis ir cukinijų skonio beveik net nesijaučia. Vos vos jos natą groja, bet ne taip, kaip iki gamindama maniau. Vienareikšmiškai sakau: nelaukite tiek ilgai kaip aš ir būtinai bandykite šį keksą, kol darže dar jaunos, gražios cukinijos. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė cukinijų (tarkuotos burokine tarka)
1 stiklinė miltų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų sviesto (tirpinto)
100 gramų šokolado (naudojau pienišką)
0.5 stiklinės kakavos (nesaldžios)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
150 gramų maskarponės sūrio
4 šaukštai cukraus pudros
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje suplakame kiaušinius su cukrumi iki šviesios masės. Supilame ištirpintą sviestą ir įmaišome burokine tarka tarkuotą cukiniją.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, kakavą ir druską. Per kelis kartus suberiame sausus produktus į cukinijų masę ir gerai išmaišome. Šokoladą sukapojame nedideliais gabaliukais ir įmaišome į masę.
3.
Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi ir supilame tešlą. Orkaitę įkaitiname iki 180 C laipsnių temperatūros, dedame kepimo formą į orkaitę ir kepame 50 - 60 minučių, iškepus atvėsiname.
4.
Kremui maskarponės sūrį išplakame su cukraus pudra ir citrinos sultimis. Dedame kremą į konditerinį maišelį ir išspaudžiame kremą ant atvėsusio kekso.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital