Šokoladinis burokėlių pyragas

AUTORIUS:
Su meile, Keksas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Autorius apie receptą: NE, burokėliai nėra skirti tik šaltibarščiams ir sriubai. Prieš keletą metų jie atgimė iš pelenų ir sugrįžo iš močiutės daržo į garsiausių pasaulio virtuvių meniu. NE, burokėliai nėra skirti tik šaltibarščiams ir sriubai. Prieš keletą metų jie atgimė iš pelenų ir sugrįžo iš močiutės daržo į garsiausių pasaulio virtuvių meniu. Patikėkite: burokėliai pyragui suteiks drėgmės ir, žinoma, labai dailią spalvą. Skonis? Burokėlių pyrage tikrai nesijaučia. Tad rekomenduojame išbandyti ir galime lažintis - kartosit šį receptą dar ne kartą. (...daugiau) Su meile, Keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų burokėlių piure
110 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
100 gramų graikinių riešutų
100 gramų juodojo šokolado
30 gramų sviesto
5 šaukštai rudojo cukraus
3 šaukštai kakavos
3 šaukštai obuolių tyrės
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Virtus burokėlius nulupkite ir sutrinkite iki visiškos piurė maisto trintuvu.
2.
Gabaliukais sulaužykite šokoladą ir kartu su sviestu išlydikite karšto vandens vonelėje.
3.
Burokėlius sumaišykite su išlydytu šokoladu ir sviestu, viską maišykite šaukštu ir nepersistenkite, nes permaišyta tešla kyla praščiau.
4.
Toliau produktus dėkite tokia tvarka, kaip nurodyta recepte: kakava, rudasis cukrus,vanilinis cukrus, obuolių tyrė, kvietiniai miltai, kepimo milteliai, druska.
5.
Peiliu susmulkinkite graikiškus riešutus ir įmaišykite į jau paruoštą tešlą. Jei riešutų nemėgstate, galite nedėti.
6.
Tešlą sukrėskite į 24 cm skersmens kepimo skardą ir kepkite 40 min iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Jei spustelėjus pyrago paviršių šis greitai išsilygina, pyragas iškepęs.
7.
Leiskite pyragui atvėsti ir paviršių padengite lydytu šokoladu.
8.
O dabar ruošiame desertines lėkštutes, pjauname gabalėlį ir skubame mėgautis!
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laimaok
2021-11-14 07:08
Vau, pulsiu i virtuve isbandyti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital