Šokoladinio bisvito tortas su varškės kremu ir bananais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinio bisvito tortas su varškės kremu ir bananais
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas ir labai skanus! Lengvai pagaminamas ir labai skanus! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
80 gramų cukraus
50 gramų miltų
50 gramų kukurūzų krakmolo
2.5 šaukšto mineralinio vandens
1.5 šaukšto kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
6 šaukštai kapučino (paruoštos, sulaistymui)
Kremui:
300 gramų kreminio sūrio
300 gramų kreminės varškės
3 vienetai bananų
2 šaukštai kapučino miltelių
1.5 šaukšto citrinų sulčių
5 gramai želatinos
šiek tiek cukraus
Papuošimui:
šiek tiek šokolado
šiek tiek kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Biskvitui išplakti kiaušinius su cukrumi ir mineraliniu vandeniu, suberkite sausus ingredientus ir išmaišykite.
2.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, formuokite maždaug 35*28 cm skersmens stačiakampį.
3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Išimtą apverskite ant virtuvinio rankšluosčio ir nuimkite kepimo popierių. Palikite atvėsti, apipjaukite kraštus, kad būtų lygūs, tuomet perpjaukite į tris lygias dalis.
4.
Kremui želatiną užpilkite trupučiu vandens ir palikite 10 minučių išbrinkti. Pašildykite garų vonelėje, maišant, kol ištirps.
5.
Varškę, sūrį, cukrų, kapučino miltelius ir vanilinį cukrų gerai išplakite, įmaišykite šiek tiek atvėsusią želatiną.
6.
Bananus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis.
7.
Biskvitą sulaistykite dalimi paruoštos kavos, išdėliokite bananų, užtepkite kremo, ant viršaus dėkite biskvitą, sulaistykite, dėkite bananų, kremo ir ant viršaus trečią biskvitą. Viršų ir šonus aptepkite likusiu kremu. Kelioms valandoms palikite šaldytuve.
8.
Papuošimui ištirpinkite šokoladą ir ant kepimo popieriaus "pieškite" papuošimus (tą galima padaryti konditeriniu maišeliu). Trumpam dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tortą apibarstykite kokoso drožlėmis ir puoškite šokoladiniais papuošimais.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital