Šokoladiniai sausainiai su kokosiniu varškės įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 26
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šokoladiniai sausainiai su varške
Šokoladiniai sausainiai su varške
Šokoladiniai sausainiai su varške
Šokoladiniai sausainiai su varške
Autorius apie receptą: Originaliame recepte jie vadinami sausainiais, bet pavadinusi pyragaičiais tikrai nesuklysiu. Iš nurodyto ingredientų kiekio aš pagaminau 26 sausainius-pyragelius (daugmaž 5 Originaliame recepte jie vadinami sausainiais, bet pavadinusi pyragaičiais tikrai nesuklysiu. Iš nurodyto ingredientų kiekio aš pagaminau 26 sausainius-pyragelius (daugmaž 5 cm aukščio ir apie 3 cm pločio). (...daugiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 26
Įdarui:
190 gramų varškės (arba kreminės varškės ar rikotos)
130 gramų cukraus
110 gramų kokoso drožlių
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio vanilės esencijos
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų (naudojau Karališkus)
130 gramų cukraus
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
30 gramų kakavos
1 šaukštas aliejaus
2/3 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įdarui varškę išplakti kartu su cukrumi, įmušti kiaušinį ir supilti esenciją, paplakti dar ~1 min. Suberti kokoso drožles, gerai išmaišyti.
2.
Tešlai dubenyje sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską. Kitame dubenyje sviestą išsukti su cukrumi, tol kol sviestas pabals ir taps purus, įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir dar šiek tiek paplakti.
3.
Tarpusavyje sumaišyti miltų mišinį su sviesto, minkyti iki vientisos masės, jei reikia (jei masė pernelyg trapi ir manot, kad trūksta drėgmės) įpilti 1-2 v.š. šalto vandens. Masė turi būti trapi ir kietoka.
4.
Sausainių formavimo procesas gana ilgas, bet rezultatas džiuginantis, todėl vertas tiek triūso :)) Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, imti po gabaliuką tešlos (maždaug graikinio riešuto dydžio), formuoti rutuliuką, tada blynuką, į vidų, negailint, dėti kokosinio įdaro, apgaubti jį kakavine tešla ir gražiai suformuoti mini ''vulkaniukus'' (tokius kaip matote nuotraukose).
5.
Šauti į orkaitę įkaitintą iki 180 C temperatūros ir kepti 18-20 minučių (kepiau lygiai 20 min.)
6.
Atvėsinti ant grotelių.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis