Šokoladiniai saldainiai su slyvomis ir graikiniais riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šokoladiniai saldainiai su slyvomis ir graikiniais riešutais
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir super greitai pagaminami. Šokoladas tinka tiek juodas, tiek pieniškas. Esu bandžiusi su abiem ir abu variantai gardūs. Pirmasis labiau patinka juodo šokolado Labai skanūs ir super greitai pagaminami. Šokoladas tinka tiek juodas, tiek pieniškas. Esu bandžiusi su abiem ir abu variantai gardūs. Pirmasis labiau patinka juodo šokolado mylėtojams, antrasis - visiems saldėsių gerbėjams. Nurodytas ingredientų kiekis skirtas 20 saldainių. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
Redakcijos nuomonė: Šokoladas, slyvos ir graikiniai riešutai - klasikinis ir laiko patikrintas skonio derinys. Ir mums, ir visiems ragavusiems šie saldainiai labai patiko. O pagaminti - paprasčiau Šokoladas, slyvos ir graikiniai riešutai - klasikinis ir laiko patikrintas skonio derinys. Ir mums, ir visiems ragavusiems šie saldainiai labai patiko. O pagaminti - paprasčiau tikrai nebūna. Pirmą kartą gaminome tiksliai pagal receptą su pienišku šokoladu ir pavyko labai skaniai, su malonumu valgė ir mažieji degustatoriai. Antrą kartą darėme su geru juodu juodu šokoladu, o vietoje cinamono idėjome tarkuotos apelsino žievelės (nuo daugmaž pusės apelsino). Skonis buvo tobulas - toks rafinuotas ir ypač tinkantis suaugusių, juodo šokolado mylėtojų auditorijai. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
100 gramų šokolado ((tinka tiek juodas, tiek pieniškas))
100 gramų džiovintų slyvų
100 gramų graikinių riešutų
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Slyvas bei riešutus supjaustykite smulkiais gabaliukais.
2.
Šokoladą ištirpinkite virš karšto vandens vonelės arba atsargiai mikrobangėje.
3.
Į ištirpusį šokoladą sudėkite slyvas, riešutus bei cinamoną. Viską išmaišykite.
4.
Iš gautos masės formuokite nedidelius saldainiukus bei juos dėkite ant kepimo popieriaus, kad stingdami nepriliptų. Aš tiesiog šaukšteliu pakabinu masės ir ją dedu ant kepimo popieriaus. Netaisyklinga forma tik prideda žavesio.
5.
Tada juos slėpkite pusvalandžiui į šaldiklį (greitasis variantas) aba bent 2 - 3 valandoms į šaldytuvą (galima laikyti pernakt). Skanaus! O skanu bus tikrai tikrai :-)
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital