Šokoladiniai pyragėliai su avietėmis ir plikytu kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šokoladiniai pyragėliai su avietėmis ir plikytu kremu
Autorius apie receptą: Skanios, kvapnios ir dailios avietinės tartaletės. Nors jų gaminimas laiko truputėlį ir užtrunka, šios tartaletės to vertos. Skanios, kvapnios ir dailios avietinės tartaletės. Nors jų gaminimas laiko truputėlį ir užtrunka, šios tartaletės to vertos. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
160 gramų miltų
100 gramų sviesto (šalto)
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
40 gramų kakavos
40 gramų cukraus pudros
1 šaukštas vandens (ledinio)
šiek tiek druskos
Įdarui:
190 gramų aviečių
4 gramai želatinos (smulkios)
pagal skonį cukraus
Kremui:
200 mililitrų pieno
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
90 gramų cukraus
50 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių trynių
1.5 šaukšto kukurūzų krakmolo
šiek tiek vanilės
Papuošimui:
pagal poreikį kakavos
pagal poreikį aviečių
pagal poreikį mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šaltą sviestą sukapoti, suberti miltus, kakavą, cukraus pudrą, druską ir viską sutrinti į trupinius. Įmušti kiaušinį, įpilti ledinį vandenį ir užminkyti tešlą. Įvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Piena, trynį, cukrų, krakmolą sumaišyti ir kaitinti nuolat maišant ant nedidelės ugnies, kol sutirštės. Nuimti nuo ugnies ir po kelių minuičių įmaišyti sviestą. Palikti visiškai atvėsti, po to įmaišyti iki standumo išplakta grietinėlę ir padėti kremą į šaldytuvą.
3.
Tešlą padalinti į 6 lygias dalis, iškočioti apskritimus ir sudėti į formeles. Šonus prispausti, o dugną subadyti šakute. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių, atvėsus atsargiai išimti iš formelių.
4.
Avietes pakaitinti su cukrumi ant nedidelės ugnies, kol užvirs, tada perkošti per sietelį ir įmaišyti želatiną, kad ji ištirptų. Padėti tyrelę trumpam į šaldytuvą, kol pradės stingti.
5.
Į kiekvieną tartaletę dėti po šaukštą aviečių tyrelės, ant jos konditeriniu švirkštu paskirstyti kremą, pabarstyti kakava ir papuošti keliomis avietėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital