Šokoladiniai pyragaičiai su varškės kepurėlėmis

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Šokoladiniai pyragaičiai su varškės kepurėlėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g miltų
150 g cukraus
120 g šokolado
2 kiaušiniai
85 g sviesto
1 arbatinis šaukštelis kakavos miltelių
100 g Granollos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui :
150 g varškės
100 g grietinės
40 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 valgomi šaukštai sviesto
1 pakelis vanilino cukraus
3 valgomi šaukštai aviečių uogienės
Glaistui:
150 g juodojo šokolado
1 valgomas šaukštas sviesto
3 valgomi šaukštai grietinėlės
1 arbatinis šaukštelis kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminau tešlą - šokoladą, sviestą ir kakavą ištirpinau ant silpnos ugnies. Atvėsinau ir po truputį subėriau cukrų, vanilinį cukrų ir įmušiau kiaušinius.

Masę gerai išplakiau, subėriau persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, druska, granolla. Viską gerai išmaišiusi supyliau masę į kelpimo popieriumi išklotą kepimo skardą.

Kepiau 25 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Kremas - Varškę, grietinę, sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną išplakiau plaktuvu iki purumo.

Iškepusį pagrindą aptepiau aviečių uogiene ir atsargiai dėjau varškės kremą. Išlyginau paviršių.

Glaistas - šokoladą, tirpią kavą, grietinėlę, sviestą ištirpinau. Šiek tiek pravėsus apliejau supjaustyto pyrago gabalėlius.

Viską palikau nakčiai šaltai, kad subręstų ir atsiskleistų tikrasis skonis.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital