Gaminau tešlą - šokoladą, sviestą ir kakavą ištirpinau ant silpnos ugnies. Atvėsinau ir po truputį subėriau cukrų, vanilinį cukrų ir įmušiau kiaušinius.
Masę gerai išplakiau, subėriau persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, druska, granolla. Viską gerai išmaišiusi supyliau masę į kelpimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Kepiau 25 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Kremas - Varškę, grietinę, sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną išplakiau plaktuvu iki purumo.
Iškepusį pagrindą aptepiau aviečių uogiene ir atsargiai dėjau varškės kremą. Išlyginau paviršių.
Glaistas - šokoladą, tirpią kavą, grietinėlę, sviestą ištirpinau. Šiek tiek pravėsus apliejau supjaustyto pyrago gabalėlius.
Viską palikau nakčiai šaltai, kad subręstų ir atsiskleistų tikrasis skonis.
SKANAUS!