Autorius apie receptą:
Greitai pagaminamas desertas, kuriam natūralaus saldumo suteikia medus. Dar labai tinka pagardinti žiupsneliu cinamono arba malto muskato.
Greitai pagaminamas desertas, kuriam natūralaus saldumo suteikia medus. Dar labai tinka pagardinti žiupsneliu cinamono arba malto muskato.
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų
grietinės, 30% riebumo
(šaltos)
2 šaukštai
kakavos
1 šaukštas
skysto medaus
(arba pagal skonį)
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Grietinėlę pilame į dubenį ir plakame iki ims šiek tiek laikyti formą.
2.
Dedame medų, kakavą, žiupsnelį druskos ir plakame iki grietinėlė bus standi.
3.
Dedame į indelius ir tiekiame. Patiekiant galima pabarstyti trupučiu tarkuoto šokolado.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.