Šokoladiniai putėsiai su marcipano kremu

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šokoladiniai putėsiai su marcipano kremu
Šokoladiniai putėsiai su marcipano kremu
Šokoladiniai putėsiai su marcipano kremu
Šokoladiniai putėsiai su marcipano kremu
Šokoladiniai putėsiai su marcipano kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų pieno
100 gramų grietinėlės
87 gramai šokoladinių putėsių ir marcipano kremo mišinys (naudojome „Dr.Oetker“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Maišymo dubenį praskalaukite karštu vandeniu. Į dubenį įpilkite šalto pieno ir grietinėlės.
2.
Supilkite marcipano skonio kremo mišinį ir rankiniu plakikliu su šluotele šiek tiek paplakite mažiausiu greičiu. Tuomet 3 min. plakite didžiausiu greičiu. Pusę kremo išdėliokite į stiklines.
3.
Į likusį kremą suberkite mišinį su kakava ir išplakite plakikliu. Paskirstykite paruoštą kremą ant šviesaus kremo ir mažiausiai 1 val. padėkite į šaldytuvą. Prieš patiekdami apibarstykite žvaigždutėmis.
Patarimai:
Stiklinių dydis. Jei stiklinės aukštos, galima daryti 4 sluoksnių.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital