Šokoladiniai pusryčių blyneliai su varškės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladiniai pusryčių blyneliai su varškės kremu ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
125 mililitrai pieno
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
50 gramų miltų
0.5 pakelio vanilinio cukraus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kakavos
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Kremui:
160 gramų varškės
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus
Įdarui:
100 gramų aviečių
Padažui:
50 gramų aviečių
0.5 šaukšto cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai kiaušinį išplakti su pienu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, įberti miltus, kepimo miltelius, kakavą, truputį druskos ir viską gerai išplakti. Palikti 10 minučių pastovėti.
2.
Kremui varškę išplakti su cukrumi, grietinėlę išplakti atskirai ir atsargiai įmaišyti į varškę. Padėti į šaldytuvą.
3.
Padažui 50 gramų aviečių sutrinti su cukrumi ir perkošti per sietelį.
4.
Įdarui skirtas avietes nuplauti ir nusausinti.
5.
Iš tešlos iškepti du blynus, atvėsinti. Tada užtepti varškės kremą, uždėti avietes ir suvynioti. Patiekti su aviečių padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital