Šokoladiniai keksiukai su avietėmis

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šokoladiniai keksiukai su avietėmis
Redakcijos nuomonė: Jeigu esate dideli šokolado mylėtojai, kaip kad esame mes, šis receptas jums patiks net labai. Pirmąkart jį gaminome su šviežiomis avietėmis ir rezultatas buvo tobulas. Kitąsyk Jeigu esate dideli šokolado mylėtojai, kaip kad esame mes, šis receptas jums patiks net labai. Pirmąkart jį gaminome su šviežiomis avietėmis ir rezultatas buvo tobulas. Kitąsyk avietes pakeitėme mėlynėmis ir šiuo derinuku taip pat likome sužavėti. Drėgni ir šokoladiniai šokoladiniai - šie keksiukai nuo stalo dings greitai, tą pažadame. Beje, šiam receptui tinka ne tik šviežios, bet ir šaldytos uogos, tik prieš gamindami jas atitirpinkite ir nupilkite skystį, nes šaldytos gėrybės drėgmės visada turi daugiau negu šviežios. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
200 gramų miltų
200 gramų aviečių
170 gramų sviesto
170 gramų juodojo šokolado
3 vienetai kiaušinių
70 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
100 gramų juodojo šokolado
5 šaukštai grietinėlės
šiek tiek aviečių
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ruošiame tešlą: puode ant nedidelės ugnies ištirpiname sviestą su šokoladu. Atvėsiname.
2.
Kiaušinius, cukrų ir druską mikseriu plakame, kol ištirpsta cukrus (apie 7 min; masė turi padvigubėti).
3.
Supilame šokoladą, išplakame. Beriame miltus su kepimo milteliais ir nedideliu greičiu mikseriu gerai išplakame. Įmaišome avietes.
4.
Į keksiuko formelę dedame tešlos (apie 2/3 formelės).
5.
Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
6.
Puošiame keksiukus: ištirpiname šokoladą su grietinėle ir atvėsiname.
7.
Šokolado masę tepame ant keksiuko, uždedame kelias avietes ir statome į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų.
8.
Prieš valgant galime pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
GRETA
2017-10-31 14:17
Šiuos kepiau jau gal 4 kartus, šiandien darysiu tai vėl. Tinka su visomis uogomis, esu bandžiusi avietes, mėlynes, braškes. Labai skanu !! ATSAKYTI
LINA
2017-01-07 13:08
ka tik isbandyti-superiniai,skonis nerealus :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital