Šokoladiniai keksiukai "Lizdeliai"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šokoladiniai keksiukai "Lizdeliai"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
125 gramai sviesto
125 gramai cukraus pudros
100 gramų speltų miltų
1 šaukštas kakavos
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai baltos glazūros
18 gramų kepimo miltelių
80 vienetų dražė
3 šaukštai šokolado (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą išplakti mikseriu, po truputį dedant į jį cukraus pudrą. Sumaišyti iki vienalytės masės.
2.
Kiaušinius išplakti mikseriu iki putų ir įmaišyti į sviestinę masę.
3.
Pirmiausia pridėti kakavos miltelių, po to miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
4.
Į metalinę keksų formą sudėti popierines formeles keksiukams.
Tešlą gerai išmaišyti, supilti į popierines formeles iki pusės.
5.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros.
Įdėti keksiukus ir kepti apie 15 minučių, kol jie iškils ir užpildys visą popierinę formelę.
6.
Iškeptus keksiukus truputį atvėsinti kepimo formoje, po to išimti kartu su popierinėmis formelėmis ir atvėsinti iki kambario temperatūros.
7.
Ant keksiukų viršaus konditerine tūbele išspausti baltus lizdelius, papuošti juos šokolado drožlėmis.
Į kiekvieną lizdelį dėti po 5 vnt. įvairiaspalvių dražė.
Patupdyti po vieną iš sviestinės plonos sausainių tešlos iškeptą viščiuką.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital