Šokoladiniai datulių ir riešutų batonėliai

AUTORIUS:
Daina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladiniai datulių ir riešutų batonėliai
Šokoladiniai datulių ir riešutų batonėliai
Šokoladiniai datulių ir riešutų batonėliai
Šokoladiniai datulių ir riešutų batonėliai
Autorius apie receptą: Tikriausiai visi mėgstame kartais užkandžiauti, ypač kai esame ne namie. Lengviausias būdas yra nusipirkti batonėlius iš parduotuvės, tačiau atidžiau pažiūrėjus Tikriausiai visi mėgstame kartais užkandžiauti, ypač kai esame ne namie. Lengviausias būdas yra nusipirkti batonėlius iš parduotuvės, tačiau atidžiau pažiūrėjus sudėtį, galite rasti ir konservantus, palmių aliejų. Jų galima lengvai išvengti, paprasčiausiai pasidarius batonėlius namuose. Visų pirma, jūs žinosite, ką dedate į burna, o antra, skonis, galiu garantuoti, nenuvils! (...daugiau) Daina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 stiklinė migdolų (ar žemės riešutai)
3/4 stiklinės avižinių miltų
15 vienetų minkštų datulių
50 mililitrų kavos (paruoštos, be cukraus)
3 šaukštai kakavos
3 šaukštai agavos sirupo
3 šaukštai riešutų sviesto
2 šaukštai kokosų sviestas
5 šaukšteliai kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pašaliname datulių kauliukus. Datules supjaustome mažais gabaliukais.
2.
Riešutus užpilame karštu vandeniu ir bent 10 minučių palaikome, tada vandenį nupilame.
3.
Kokosų sviestą ištirpiname ir šiek tiek palaukiame, kol atvės.
4.
Į maisto smulkintuvą dedame datules, riešutus, atvėsusį kokosų sviestą, riešutų sviestą, suberiame avižinius miltus, kokoso drožles, kakavą, supilame kavą, agavos sirupą. Viską sutriname iki vientisos konsistencijos masės. Jei masė per skysta, berkite dar avižinių miltų, jei per kieta - įpilkite dar kavos arba vandens ir vėl trinkite. Masę turi būti minkoma ir nelipti prie rankų.
5.
Dedame masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, suformuojame lakštą ir dedame į šaldytuvą bent dviems valandoms.
6.
Sukietėjusią masę supjaustome norimo didžio gabalėliais, suvyniojame į kepimo popierių, užrišame siūlu ir nešame su savimi, kur tik norime. Taip pat galima laikyti šaldytuve apie 2 savaites, na o šaldymo kameroje apie 3 mėnesius. Taip pat galima eksperimentuoti su skoniais, paliekant pagrindą datules, riešutus ir avižinius miltus, o tuomet jau pasitelkti fantaziją ir dėti džiovintus vaisius, sirupus, sėklas ir kitus priedus.
AUTORIUS: Daina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital