Šokoladiniai Biscotti

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Šokoladiniai Biscotti
Šokoladiniai Biscotti
Šokoladiniai Biscotti
Šokoladiniai Biscotti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
225 g miltų;
200 g cukraus;
2 šaukšteliai kepimo miltelių;
75 g kakavos miltelių;
žiupsnelis druskos;
keli lašai vanilės ekstrakto;
3 kiaušiniai;
125 g lazdynų riešutų;
200 g juodojo šokolado.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant kepimo skardos paskleisti riešutus, dėti į 170 0C orkaitę ir pakepinti apie 7 minutes. Išimti riešutus ir suberti į medvilninį rankšluostį, jį suvynioti ir patrinti, kad riešutų odelės nusiluptų. Ištepti sviestu kepimo skardą. Į vidurinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską. Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę. Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla. Iš jos suformuoti nestorą kokių 5-7 cm pločio ritinį ant kepimo skardos ir kepti 180 0C orkaitėje 25-30 minutes, kol taps kietokas paplotis. Išimti iš orkaitės ir 10 minučių palikti ant pjaustymo lentos, kad atvėstų. Supjaustyti paplotėlius maždaug 1 cm pločio griešinėliais. Sudėti juos į kepimo skardas atpjautąja puse žemyn ir kepti 170 0C apie 10-15 minučių, kol taps traškūs ir kietoki. Atvėsinkite ir ragaukite. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital