Šokoladinė tartaletė

AUTORIUS:
Danutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Šokoladinė tartaletė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Padui:
9 sausainiai
5 v. š. sviesto
50g. cukraus
Įdarui:
1 stkl. grietinėlės
250 g. juodo šokolado
2 kiaušiniai
Vanilinio cukraus
Žiupsnelis druskos
Glajui:
50g. šokolado drožlių
1 v.š. vandens
2 v.š. grietinėlės
1 v.š. medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Padas: įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Smulkiai sutrupinkite sausainius ir sumaišykite su ištirpintu sviestu bei cukrumi. Mišinį dėkite į skardą ir kepkite maždaug 10 min. Tada padą palikite atvėsti. 2. Įdaras: užvirinkite grietinėlę ir ja užpilkite šokoladą. Švelniai sumaišykite, šokoladas turi būti ištirpęs. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su druska ir vanile. Plakinį sumaišykite su šokolado ir grietinėlės mase. 3. Įdarą supilkite ant atvėsusio pagrindo ir kepkite kol šiek tiek sukietės ( 20 - 25 min.). Išėmę iš orkaitės palikite valandai atvėsti. 4. Glajus: užvirinkite grietinėlę, įmaišykite šokolado drožles, medų, vandenį ir paskirstykite ant pyrago. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Padui galite naudoti paprastus arba šokoladinius sausainius.
Į įdarą galite įdėti riešutų.
AUTORIUS: Danutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Živilė
2011-11-04 08:24
Kas čia šią savaitę tvarko tuos receptus? Visiška betvarkė. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital