Šokoladinė cukinijų duona

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šokoladinė cukinijų duona
Šokoladinė cukinijų duona
Šokoladinė cukinijų duona
Autorius apie receptą: Sodraus skonio, drėgnas šokoladinis pyragas. Sodraus skonio, drėgnas šokoladinis pyragas. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
220 gramų cukinijų
140 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų rudojo cukraus
60 mililitrų aliejaus
40 mililitrų kavos (paruoštos, stiprios)
3 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukiniją sutarkuoti smulkia tarka. Šokoladą susmulkinti.
2.
Dubenyje sumaišyti miltus, kakavą, kepimo miltelius, druską, smulkintą šokoladą.
3.
Kitame dubenyje sumaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, aliejų, jogurtą ir kavą, gerai išmaišyti. Įmaišyti miltų mišinį.
4.
Nuo tarkuotos cukinijos šiek tiek nuspausti vandens, bet nereikia visiškai nusausinti. Sudėti į tešlą ir atsargiai mentele įmaišyti. Tešlą dėti į kepimo popieriumi ištiestą formą.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45-50 min. Patikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigti ir ištraukti, jei ištrauktas iešmelis sausas, pyragas iškepė. Jeigu aplipęs tešla - kepti dar 5 - 7 minutes ir vėl tikrinti.
Patarimai:
Kepinys nėra labai saldus, tad mėgstantiems saldesnius desertus, reikėtų berti šiek tiek daugiau cukraus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital