Šokoladinai keksiukai su grietinėle ir braškėmis

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šokoladinai keksiukai su grietinėle ir braškėmis
Šokoladinai keksiukai su grietinėle ir braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis mišinys keksiukams (naudojome "Dr. Oetker" šokolado skonio)
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų augalinio aliejaus
Viršui:
6 vienetai braškių (nuplautų)
100 mililitrų vandens
0.5 pakelio grietinėlės standiklio (naudojome "Dr. Oetker")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš “Dr. Oetker” keksiukų pakuotės išimkite popierines formeles ir sudėkite jas į skardą.
2.
Tešlai į dubenį suberkite kepimo mišinį iš pakuotės, įmuškite kiaušinius, supilkite aliejų bei vandenį ir viską gerai išmaišykite šaukštu arba išplakite plaktuvu. Šaukštu tešlą išdalinkite į popierines formeles ir pašaukite kepti į 175°C orkaitę. Kepkite 17-20 min. Iškeptus keksiukus palikite atvėsti.
3.
Grietinėlę išplakite su milteliniu cukrumi iš “Dr. Oetker” keksiukų pakuotės bei “Dr. Oetker” grietinėlės standikliu. Šaukštu grietinėlę išdalinkite ant atvėsusių keksiukų ir ant viršaus užtupdykite po braškės puselę.
Patarimai:
Keksiukus gražu dekoruoti baltais, auksiniais arba sidabriniais “Dr. Oetker” žirneliais.
Į keksiukų formelių dugną galima įdėti po keltą mėgstamų riešutų ir tešlą pilti ant jų.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital