Sojos kukuliai su pievagrybių ir sojos grietinėlės padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sojos kukuliai su pievagrybių ir sojos grietinėlės padažu
Autorius apie receptą: Puikūs, sotūs ir maistingi pietūs gali būti ir be mėsos. Puikūs, sotūs ir maistingi pietūs gali būti ir be mėsos. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų sojos (kukulių)
1 skiltelė česnako
1 centimetras imbiero
Padažui:
200 gramų pievagrybių
200 mililitrų grietinėlės (sojos)
1 šaukštas veganiškas sviestas
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Susmulkiname česnaką ir imbierą.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame sojos kukulius ir kepiname apie 10 -15 min iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Pabarstome smulkintu česnaku ir imbieru. Išjungiame ugnį.
3.
Padažui pievagrybius supjaustome riekelėmis. Česnako skiltelę susmulkiname.
4.
Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame pjaustytus pievagrybius, smulkintą česnako skiltelę ir šiek tiek pakepiname. Supilame sojų grietinėlę, pabarstome druska ir pakaitiname keletą minučių.
5.
Į lėkštę dedame sojų kukulius, apipilame pievagrybių padažu. Šalia dar įsidėjau krūvą salotų: salotų mišinys, agurkas, pomidoras ir apšlaksčiau citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus ir klevų sirupo padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital