Sojos kepsneliai su padažu

AUTORIUS:
Liucija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Sojos kepsneliai su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 sojos paplotėliai
1 vištienos sultinio kubelis
1 kiaušinis
Džiuvėseliai
Malti pipirai
Petrežolės
Malti čili pipirai
200 gr pievagrybių
200 gr smulintos paprikos
200 gr grietinės
Tarkuoto fermentinio sūrio
100 gr smulkintų pistacijų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepsnelius valandą pamirkykite vištienos sultinyje, išplakite kiaušinį su prieskoniais, pipirais ir čili. Apvoliokite kepsnelius ir po to pavoliokite džiūvėsiuose, ir taip tris kartus, kad kepsneliai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinkite keptuvę ir iškepti kepsnelius, gerai apkepkite, kad įgautų aukso spalvą, išimkite ir padėkite šiltai. Supjaustykite grybus ir kepkite svieste, po to suberkite paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinkite kelias minutes, supilkite grietinėlę ir idėkite truputį prieskonių ir kelis lašus citrinų sulčių, uždengus patroškinkite ir ant padažo uždėkite kepsnelius, tik nemaišykite su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu. Prie kepsniukų galite patiekti plikytus ryžius ir daržoves.
AUTORIUS: Liucija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Liucija
2010-08-23 14:59
tai zinoma, galima ir kitokius grybus, bet as recepte uzrasiau standartinius, visiems prieinamus :) ATSAKYTI
Solveiga
2010-08-23 14:44
cia ne tik pievagrybiai tinka, galima ir kitus grybus deti ypac dabar, kai prasidejo grybu sezonas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital