Sočios liežuvio salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Liežuvio salotos
Liežuvio salotos
Liežuvio salotos
Liežuvio salotos
Liežuvio salotos
Autorius apie receptą: Šios mišrainės variantų pasaulyje yra daugybė. Mes lietuviai, jas tiesiog vadiname balta mišraine. Gal ir nieko naujo, bet kartais į jas įdedu ir virtą kiaulės liežuvį. Šios mišrainės variantų pasaulyje yra daugybė. Mes lietuviai, jas tiesiog vadiname balta mišraine. Gal ir nieko naujo, bet kartais į jas įdedu ir virtą kiaulės liežuvį. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų bulvių (virtų)
300 gramų kiaulės liežuvio (virto)
4 vienetai kiaušinių (virtų)
180 gramų konservuotų žirnelių
130 gramų marinuotų agurkų (arba žalių)
150 gramų morkų (virtų)
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirtas morkas, bulves, agurkus, liežuvį ir kietai virtus kiaušinius supjaustyti kubeliais.
2.
Supilti žirnelius, smulkintus krapus, įberti druskos, užpilti majonezo ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital