Sočios kumpio ir marinuotų pievagrybių salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Kumpio ir pievagrybių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
320 gramų rūkyto kumpio (arba virto)
300 gramų marinuotų pievagrybių
300 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas ilgavaisių agurkų
30 gramų svogūnų laiškų
1 sauja krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į gilų dubenį sudėkite supjaustytus pievagrybius, įberkite kukurūzus, juostelėmis supjaustytus kumpį ir agurką, susmulkintus svogūnų laiškus ir krapus, įberkite druskos, įdėkite majonezo, išmaišykite.
2.
Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
S.
2018-01-26 16:42
Labai skanu ir paprasta! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital