Sočioji šaltiena

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Sočioji šaltiena
Sočioji šaltiena
Sočioji šaltiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiaulės galva, ausis ir koja;
3 morkos;
200 g konservuotų žirnelių;
druska;
pipirai;
lauro lapai;
petražolės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame mėsytę ir morkas druskuotame ir su lauro lapais vandenyje. Išvirus išimame iš puodo, atvėsusią mėsą nukauliname, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mėsos gabaliukus atgal beriame į puodą su skystimu nuo mėsos ir dar paverdame apie pusvalandį, vis pamaišant. Į formeles dėti pagal fantaziją pjaustytą virtą morką bei žirnelius. Tuomet užpilti mėsytę su skystimu. Stangdiname šaltieną šaldytuve. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital