Sočioji pica

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Sočioji pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
papločiui:
25 g mielių
1 kiaušinis
2 šaukštai aliejaus
miltai
druska
1 stiklinė vandens
įdarui:
jautiena arba kiauliena, pjaustyta juostelėm
majonezas
prieskoniai
mėgiamos dešrelės
pomidorų padažas arba kečupas
rauginti agurkėliai
mozarelos sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute. Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuot. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti riekutėm supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais. Dėti į orkaitę kepti. Prieš baigiant kepti apibarstom mozarela ir vėl į orkaitę. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
indre
2010-10-06 19:52
ar skanu? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital