Sočioji mišrainė

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sočioji mišrainė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g mėsos (jautienos, veršienos arba kiaulienos), virtos
3 - 5 bulvių, virtų
2 stiklinių konservuotų žirnelių
3 marinuotų agurkų
1 - 2 morkų
1 svogūno
1 - 2 kiaušinių, virtų
Majonezo
Aliejaus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išvirtą mėsą, supjaustyti juostelės. Taip pat supjaustyti svogūną ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada kartu suberti apkepti šiaudeliais supjaustytas morkas. Agurkus taip pat supjaustyti juostelėmis. Išvirusias bulves ir kiaušinius supjaustyti kubeliais. Visus produktus sudėti į dubenį ir išmaišyti su majonezu.

Skanaus.

 

AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital