Šniceliai su baltuoju padažu

AUTORIUS:
Vitalija Gedminaitė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Šniceliai su baltuoju padažu
Autorius apie receptą: Labai labai skanūs kiaulienos šniceliai. Gamintau pagal receptą iš Ritos tinklaraščio Labai labai skanūs kiaulienos šniceliai. Gamintau pagal receptą iš Ritos tinklaraščio Vitalija Gedminaitė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Faršui:
500 gramų kiaulienos faršo
100 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
2 riekės duonos
0.5 vieneto svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Apvoliojimui:
1 stiklinė džiūvėsėlių
1 vienetas kiaušinių
Padažui:
1 stiklinė pieno
1 gabalėlis sviesto
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis miltų
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pluteles nuo duonos nupjauti, minkštimą susmulkinti, užpilti pienu ir palaikyti 5 minutes.
2.
Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti nusunktą duoną, susmulkintą svogūną, česnaką, pipirus, druską ir viską gerai išmaišyti, išminkyti.
3.
Iš faršo formuoti šnicelius, pamirkyti kiaušinio plakiny ir apvolioti džiūvesėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Baltam padažui išlydyti sviestą, įdėti miltus ir juos pakepinti, po truputį įmaišyi pieną. Maišyti, kol neliks gumuliukų. Sudėti grietinę, druską, pipirus, krapus. Užvirti ir nukelti nuo ugnies.
AUTORIUS: Vitalija Gedminaitė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital