Smidrai su traškia sūrio plutele

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Smidrai su traškia sūrio plutele
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikaus skonio ir tekstūros užkandis, kurį pasiruošti neužims daug laiko ir neprireiks įmantrių sugebėjimų. Puikiai tinka tiekti su mėgstamu padažu. Puikaus skonio ir tekstūros užkandis, kurį pasiruošti neužims daug laiko ir neprireiks įmantrių sugebėjimų. Puikiai tinka tiekti su mėgstamu padažu. Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų smidrų
300 mililitrų pasukų
100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
180 gramų kvietinių miltų
1 šaukštelis druskos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nupjauti smidrų kietąją koto dalį.
2.
Į dubenį berti miltus, kietąjį sūrį, druską, išmaišyti. Į kitą negilų dubenį supilti pasukas.
3.
Iš pradžių šparagus išvolioti miltų mišinyje, tuomet panardinti į pasukas, vėl apvolioti miltų mišinyje.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti smidrus ir kepti iki auksinės spalvos iš visų pusių.
5.
Išimti iškepusius smidrus ir sudėti ant grotelių virš kepimo formos iki kol pravės ir nuvarvės riebalų perteklius. Tiekti tinka su česnakiniu ar kitu mėgstamu padažu.
AUTORIUS: Alina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital