Smidrai su persikais ir burata

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Smidrai su persikais ir burata
Smidrai su persikais ir burata
Smidrai su persikais ir burata
Smidrai su persikais ir burata
Autorius apie receptą: Net nežinau, kaip pavadinti šį patiekalą. Salotos? Užkandis? Desertas? Tikriausiai viskas viename, nes skonis kosminis. Tikrai netikėjau, kad taip dera drauge smidrai su Net nežinau, kaip pavadinti šį patiekalą. Salotos? Užkandis? Desertas? Tikriausiai viskas viename, nes skonis kosminis. Tikrai netikėjau, kad taip dera drauge smidrai su persikais. O štai šalia dar burata (puikiai tiktų ir mocarela) šį užkandį pakelia dar į kitą lygį. Recepto idėją pamačiau IG profilyje pas Neringą Zeleniūtę. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas burrata sūrio
4 vienetai smidrų
1 vienetas persikų
30 gramų sviesto
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 šlakelis balzamiko kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame smidrus ir pakepiname, kol jie šiek tiek suminkštės, bet išliks traškūs. Smidrus atidedame į šalį.
2.
Persiką perpjauname pusiau, išimame kaulą ir supjaustome skiltelėmis. Persikus dedame į tą pačią keptuvę, kur kepė smidrai. Pabarstome ruduoju cukrumi ir kaitiname, kol cukrus ištirps, o persikai šiek tiek karamelizuosis.
3.
Į lėkštę dedame smidrus, šalia persikus, o ant viršaus tupdome burata, apšlakstome balzamiku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital