Autorius apie receptą:
Keptas kiaušinis ir lengvai apkepti smidrai, feta ir kokybiškos druskos žiupsnis – tobuli pusryčiai ne kitaip. Smidrus perku lietuviškus, nenoriu iš prekybos centrų, kuriuose
Keptas kiaušinis ir lengvai apkepti smidrai, feta ir kokybiškos druskos žiupsnis – tobuli pusryčiai ne kitaip. Smidrus perku lietuviškus, nenoriu iš prekybos centrų, kuriuose galime rasti jų visus metus. Nepykite, bet man skonis jų tikrai kitoks.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai
kiaušinių
1 pundelis
smidrų
50 gramų
fetos sūrio
1 šaukštas
sviesto
1 žiupsnelis
druskos
(juodosios Lavos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame smidrus, šalia mušame kiaušinius ir kepame keletą minučių ant silpnos ugnies. Smidrus išimame, o kiaušinius pabaigiame kepti, kol baltymas sutvirtės. Dedame į lėkštę šalia smidrų kiaušinius, pabarstome trupinta feta, Lavos druska.