"Smagurių" braškinis pyragas

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
"Smagurių"  braškinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitas:
125 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušiniai
125 g cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g miltų
truputį pieno
Varškės sluoksnis:
100 g šaldytų braškių (tinka ir šviežios)
120 g maskarponės sūrio
500 g varškės
50 g cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
Viršutinis sluoksnis:
2 kiaušiniai (maži)
50 g saulėgrąžų aliejus (rafinuotas)
50 g pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų produktų išmaišome tešlą. Sūrį, varškę, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius išplakame su mikseriu. Kepimo formą patepame margarinu ir pabarstome miltais. Į kepimo formą supilame tešlą. Ant tešlos dedame braškes ir užpilame varškės mase. Pyrago viršų ištepame išplaktais kiaušiniais su aliejumi ir pienu. Kepame orkaitėje 180 C ~30 min. Pyragą reikėtų valgyti šaltą. Todėl, kai iškepa pyragas reikėtų leisti jam atvėsti ir tuomet palaikyti 1-2 val. šaldytuve. Tik tuomet galima išimti iš kepimo formos. (Reikėtų tokios kepimo formos, kur ir šonai, ir dugnas nusiima).
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aneta
2012-07-27 00:58
Drasiai siulau pasigaminti ji visiems! Itin lengvas,nepersaldus ir patiko visiems:} skanaus:} ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital