Slyvų uogienė su serbentais

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Slyvų uogienė su serbentais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas slyvų
1 kilogramas uogienių cukraus (naudojome Dansukker)
500 gramų juodųjų serbentų (ir/arba raudonųjų)
50 gramų migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplikykite ir nulupkite slyvas, išimkite kauliukus. Susmulkinkite.
2.
Pašalinkite juodųjų serbentų kotelius, uogas nuplaukite. Puode užvirkite slyvas, serbentus bei cukrų uogienėms ir virkite 10 minučių. Sudėkite migdolų drožles, užvirkite. Nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas.
3.
Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital