Slyvų uogienė su graikiniais riešutais

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Slyvų uogienė su graikiniais riešutais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Be galo skani ir aromatinga, sakyčiau net prašmatnaus skonio uogienė, kurią pagaminti labai paprasta. Slyvų gabalėliai joje lieka gana standūs, nesuvirę ir nuostabiai dera su Be galo skani ir aromatinga, sakyčiau net prašmatnaus skonio uogienė, kurią pagaminti labai paprasta. Slyvų gabalėliai joje lieka gana standūs, nesuvirę ir nuostabiai dera su graikiniais riešutais. Slyvos jai tinka tiek mėlynosios, tiek raudonosios. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo slyvų (perpjautų pusiau, be kauliukų)
1 kilogramas cukraus
200 gramų graikinių riešutų
1 vienetas cinamono lazdelių
4 vienetai gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Slyvas sudėkite į storadugnį puodą, kuriame virsite uogienę, užpilkite cukrumi, įdėkite cinamono lazdelę, gvzdikėlius ir palikite pastovėti per naktį.
2.
Kitą dieną slyvas užkaiskite ir virkite ant nedidelės ugnies. Kai slyvos suminkštės (man paprastai užtrunka apie pusvalandį nuo užvirimo), sudėkite riešutus (juos galite prieš tai paskrudinti orkaitėje, bus stipresnis skonis ir aromatas) ir pavirkite dar keletą minučių. Riešutus aš dedu cielus, nesmulkintus, bet jūs galite daryti savo nuožiūra.
3.
Karštą uogienę supilstykite į iškaitintus stiklainius ir užsukite karštu vandneniu nuplikytais dangteliais. Stiklainius apverskite dangteliais žemyn ir palikite atvėsti.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital