Slyvų marmeladas su migdolais

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Slyvų marmeladas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas slyvų
500 gramų uogienių cukraus (naudojome Dansukker)
200 gramų saldžiųjų migdolų
2 vienetai cinamono lazdelių
4 vienetai anyžiaus žvaigždutės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Slyvas nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite ir išimkite kauliukus. Slyvų puseles supjaustykite smulkiau.
2.
Karštu vandeniu nuplikykite migdolus ir nulupkite jų odelę.
3.
Į puodą suberkite slyvas, cukrų uogienėms ir prieskonius. Masę užvirkite ir dar pavirkite 5 minutes. Puodą nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital