Sluoksniuotosios salotos "Gėlytė"

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Sluoksniuotosios salotos "Gėlytė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūno
Žiupsnelio druskos
300 g vištienos krūtinėlės, virtos
250 g pievagrybių
3 kiaušinių, virtų
2 morkos, virtos
2 agurkų, marinuorų
200 g majonezo
Juodųjų pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištienos krūtinėlę supjaustyti kubeliais, supjaustyti pievagrybius ir svogūnus bei apkepti keptuvėje.

Kiaušinius stambiai sutarkuoti. Morką supjaustyti mažais kubeliais. Marinuotus agurkus supjaustyti plonomis riekelėmis.

Sluoksniuojame. Dedame apkeptų svogūnų, grybų ir vištienos sluoksnį, tada sluoksnį pjaustytų morkų, agurkų ir sluoksnį kiaušinių.

Sloksniuotas salotas padengti majonezu ir papuošti marinuotais agurkais ir virtomis morkomis.  

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital