Sluoksniuotos vištienos salotos "Širdelė"

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotos vištienos salotos "Širdelė"
Vaizdas iš šono
Sluoksniuotos vištienos salotos "Širdelė"
Sluoksniuotos vištienos salotos "Širdelė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas vištienos (krūtinėlė)
4 vienetai kiaušinių (virti)
0.5 vieneto poro
2 vienetai morkų (virtos)
0.5 vieneto kopūstų (Pekino)
2 vienetai granatų
200 gramų majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Į širdelės formos indą įtiesti maistinę plėvelę, kad būtų lengviau išimti salotas. Šias sluoskniuotas salotas reikėtų ruošti iš vakaro, kad visi sluoksniai gerai sumirktų ir sustandėtų. Į indą dėti smulkintą pekino kopūstą, ant viršaus griežinėliais pjaustytą porą ir aptepti majonezu. Tuomet sudėti tarkuotas virtas morkas ir vėl sutepti majonezu. Sekantis sluoksnis yra tarkuoti kiaušiniai ir vėl majonezas. Tuomet sudėti smulkintą vištieną, užtepti šiek tiek majonezo, prieš tai paslegiant rankomis visas salotas. Atidėti nakčiai arba bent kelioms valandoms į šaldytuvą. Indą su paruoštomis salotomis apversti ant serviravimo lėkštės, nuimti maistinę plėvelę. Viršų gausiai apibarstyti išlukštentomis granatų sėklomis. Maniškės pasitaikė nelabai prinokę, todėl raudona spalva nebuvo intensyvi.

Skanaus
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital