Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su maskarponės kremu
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su maskarponės kremu
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su maskarponės kremu
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su maskarponės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 lapeliai sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
šiek tiek aliejaus (vamzdelių aptepimui)
Kremui:
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 mililitrų maskarponės sūrio
5 šaukštai cukraus pudros
šiek tiek citrinos žievelės
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek apelsinų esencijos (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išplakti grietinėlę su cukraus pudra, po truputį įmaišyti maskarponę, sudėti nutarkuotą citrinos žievelę. Įpilti šiek tiek apelsino esencijos ir įspausti citrinos sulčių. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Tešlą atšildyti, lengvai pakočioti ir supjaustyti išilgai juostelėmis.
3.
Specialius vamzdelius (jei neturite, galima gniaužant foliją suformuoti kūgio formos formeles) aptepti aliejumi, gražiai apsukti tešlos juostelėmis ir aptepti kiaušinio plakiniu. Dėti į kepimo formą ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai paruduos.
4.
Atvėsinti, nuimti nuo formelių. Sudėti kremą į konditerinį maišą ir užpildyti vamzdelius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital