Sluoksniuotos tešlos užkandis su džiovintais pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotos tešlos užkandis su džiovintais pomidorais
Sluoksniuotos tešlos užkandis su džiovintais pomidorais
Sluoksniuotos tešlos užkandis su džiovintais pomidorais
Sluoksniuotos tešlos užkandis su džiovintais pomidorais
Autorius apie receptą: Džiovinti pomidorai, bazilikas ir kietasis sūris. Tikra Italija mano virtuvėje. Pikantiškas užkandis, kuris puikiai tinka draugių vakarojimams. Džiovinti pomidorai, bazilikas ir kietasis sūris. Tikra Italija mano virtuvėje. Pikantiškas užkandis, kuris puikiai tinka draugių vakarojimams. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 lakštai bemielės sluoksniuotos tešlos (500 gr)
100 gramų saulėje džiovintų pomidorų
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis džiovintų bazilikų
1 skiltelė česnako
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
1 šaukštas sezamo sėklų (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
2.
Sumaišome majonezą, pomidorų padažą, česnaką.
3.
Sluoksniuotos tešlos lakštus tepame majonezo – pomidorų padažu, pabarstome baziliku.
4.
Kiaušinį išplakame.
5.
Džiovintus pomidorus pasmulkiname ir sudedame viename tešlos lapo krašte. Pabarstome tarkuotu sūriu. Susukame tešlą į ritinėlius. Supjaustome norimo dydžio gabalėliais.
6.
Aptepame kiaušinio plakiniu. Pabarstome sezamo sėklomis.
7.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital