Sluoksniuotos tešlos užkandėlės su kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotos tešlos užkandėlės su kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Šių užkandėlių idėją pamačiau pas mamą, puikiai tinka prie arbatos, kavos ar į iškylos krepšį. Šių užkandėlių idėją pamačiau pas mamą, puikiai tinka prie arbatos, kavos ar į iškylos krepšį. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų sluoksniuotos tešlos (1 pakelio)
200 gramų karštai rūkyto kumpio (arba vištienos ar kitos mėsos)
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
200 gramų pomidorų padažo
2 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių
1 sauja sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kumpį supjaustome mažais kubeliais. Svogūnus smulkiai sukapojame.
2.
Sluoksniuotą tešlą truputį atitirpiname ir iškočiojame, kad būtų plonesnė.
3.
Tešlą aptepame pomidorų padažu, beriame smulkintus svogūnus, pabarstome ant viso lakšto mėsos gabaliukų ir apibarstome tarkuotu sūriu.
4.
Viską standžiai suvyniojame kaip vyniotinį (dėl to geriausia palikti kraštelį tešlos be ingredientų, kad būtų lengviau užlipdyti kraštą) ir supjaustome griežinėliais.
5.
Griežinėlius dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Jų viršų aptepame kiaušinio plakiniu ir pabarstome sezamo sėklomis.
6.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol viršus gražiai apskrunda, apie 7 - 12 minučių.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital