Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su mėsa ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su mėsa ir pievagrybiais
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su mėsa ir pievagrybiais
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su mėsa ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Puikis ir greitai pagaminamas užkandis. Man skanus tiek šaltas, tiek šiltas. Tai tarsi savotiškos kelių kąsnių bandelės. Nors iš tikrųjų galite kepti ir kaip didelį pyragą. Puikis ir greitai pagaminamas užkandis. Man skanus tiek šaltas, tiek šiltas. Tai tarsi savotiškos kelių kąsnių bandelės. Nors iš tikrųjų galite kepti ir kaip didelį pyragą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos (naudojau 6 lapus)
400 gramų kiaulienos faršo
200 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
50 gramų kietojo sūrio
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus
Viršui:
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Pievagrybius taip pat pasmulkiname.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame smulkintas daržoves ir grybus. Pakepiname, kol jie suminkštės. Sudedame smulktą kiaulieną. Pakepiname, kol faršas apskrus. Pabarstome druska, pipirais, paprikos milteliais.
3.
Sluoksniuotos tešlos lakštus patepame pomidorų padažu. Paskleidžiame ploną sluoksnį mėsos ir pievagrybių. Pabarstome tarkuotu sūriu.
4.
Susukame tešlą į ritinėlius. Supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Patepame kiaušinio plakiniu. Pabarstome sezamo sėklomis.
5.
Dedame kepti į įkaitintą iki 180 C laipsnių orkaitę kepti 15 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital