Sluoksniuotos tešlos pyragėliai "Žuvytės" su lydekos ir daržovių įdaru

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žuvytės su žuvies įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žuvytės su žuvies įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žuvytės su žuvies įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žuvytės su žuvies įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žuvytės su žuvies įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai Žuvytės su žuvies įdaru
Autorius apie receptą: Tikrai puikūs pyragėliai. Man, kaip žuvies mėgėjai, labai patinka. Beje, galima šiuos pyragiukus daryti ir ne žuvytės formos, o tiesiog paprastus trikampius ar stačiakampius, Tikrai puikūs pyragėliai. Man, kaip žuvies mėgėjai, labai patinka. Beje, galima šiuos pyragiukus daryti ir ne žuvytės formos, o tiesiog paprastus trikampius ar stačiakampius, tada bus dar greičiau. (...daugiau) Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos
1 vienetas lydekos filė
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant trupučio aliejaus pakepinau smulkintą svogūną iki gražios auksinės spalvos. Sudėjau stambiai tarkuotas morkas ir dar šiek tiek patroškinau. Pagardinau druska ir pipirais, palikau atvėsti.
2.
Lydekos file padalinau į du gabaliukus, juos šiek tiek apkepiau, prieš tai apvoliojusi truputėlyje miltų, ir atvėsinau.
3.
Ant vieno tešlos stačiakampio dėjau žuvies gabaliuką, ant viršaus - keptas daržoves. Uždengiau kitu sluoksniuotos tešlos lapeliu, prieš tai jį šiek tiek pakočiojau, kad lengviau užsidengtų. Prispaudžiau ir užlenkusli galus padariau panašią formą į žuvytę.
4.
Kitam pyragėliui viską dariau taip pat, tik viršutinį sluoksnį dariau ne iš vientiso tešlos lapelio, o iš “žvynelių” - melionų skobtuku (5 nuotrauka) išspaudžiau iš tešlos apskritimus ir juos sudėliojau ant viršaus. Pyragėlių viršų aptepiau lengvai paplaktu kiaušiniu.
5.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital