Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu

AUTORIUS:
Jolanta.M
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakelio bemielės sluoksniuotos tešlos
Kremui:
0,5 indelio kondensuoto pieno, saldaus
130 g sviesto, kambario temperatūros
300 g varškės, pagardintos vanile
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Bemielę sluoksniuotą tešlą reikia supjaustyti ilgom juostelėm ir jomis apsukti vamzdelius-formeles,dėti į skardą ir kepti, kol gražiai paruduos. Aš kepiau 200-210C temp.Iškepusius atvėsinti,išimti metalines formeles. Kai rageliai pilnai atvėsta,juos įdaryti kremu. Kremui minkštą sviestą plakti elektriniu plaktuvu, kol pabals, palaipsniui , po šaukštą ,vis plakant , įmaišyti kondensuotą pieną,o tada sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti . Padėti kremą į šaldytuvą 30 min.
Kremą sudėti i konditerinį maišelį ir juo įdaryti ragelius. Paprasta,greita ir labai skanu.
AUTORIUS: Jolanta.M
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Olga
2016-11-17 18:07
Superiniai pyragiukai :) As naudojau paprasta riebesne varske ir i ja idejau truputi cukraus ir vaniles, labai gerai gavosi :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital