Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir žalumynais

AUTORIUS:
Evelina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir žalumynais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
300 g varškės
1 kiaušinis
Po kelias šakeles čiobrelių, rozmarinų, bazilikų ir petražolių
Žiupsnelis cukraus
Žiupsnelis druskos ir ką tik maltų pipirų
1 v. š. alyvuogių aliejaus, skardai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su permalta varške ir pagardinkite druska, cukrumi bei pipirais. Tešlą aptepti varškės įdaru ir suvyniokti į ritinio formą.  Patepkite viršų plaktu kiaušiniu ir supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius dėkite į aliejumi išteptą skardą. Kepkite 200°C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min. Skanaus!
AUTORIUS: Evelina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristina
2021-09-04 14:32
Šaunus receptas. Šiek tiek improvizavau. Gavosi tikrai gerai, o ir išvaizda sauni. Tik kita karta desiu džiovintų pomidorų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital