Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais ir spanguolių uogiene

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais ir spanguolių uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų tešlos (sluoksniuota)
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
80 gramų cukraus (rudasis arba paprastas)
8 šaukšteliai uogienės (spanguolių)
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių (plakiniui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių
2.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais.
3.
Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite obuolius, cukrų, žiupsnelį druskos ir kepkite apie 15 minučių, kol obuoliai visiškai suminkštės.
4.
Pabaigoje sudėkite spanguolių uogienę ir išmaišykite.
5.
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite plonai iki 2 mm storio.
6.
Iš jos išpjaukite 8 vnt., apie 12 cm skersmens, skritulius.
7.
Likusius netinkamo dydžio tešlos kampelius iškočiokite dar kartą, stenkitės sunaudoti visą tešlą.
8.
Ant skrituliukų dėkite po šaukštą įdaro.
9.
Pyragėlių viršų užspauskite tarsi formuotumėte krepšelius.
10.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
11.
Kepkite 18-20 minučių, kol pyragėlių paviršius gražiais paruduos.
12.
Išimkite iš orkaitės, apibarstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital